OM använd ej

bild (6)Första gången jag föreläste för en större grupp var hösten 1988. Deltagarna var elever från Hotell- och Restaurangprogrammet på en gymnasieskola och jag berättade om hur det var att starta ett nytt hotell.

Jag var konferenschef, medlem i ledningsgruppen och hade upplevt många positiva och några negativa erfarenheter från detta gigantiska projekt. När föreläsningen skulle avslutas bad publiken mig fortsätta, 90 minuter blev fyra timmar. Och jag hade fått blodad tand. Sedan dess har jag vid många tillfällen haft förmånen att få tala inför både mindre och större grupper, med eller utan förberedelse.

Livsglädje har jag i högsta grad, i arbetet med event likväl som på dansgolvet och i hästsadeln. Enligt mina kunder, leverantörer och vänner tycker att jag smittar av mig av min energi och livsglädje. Dansen t ex är som en mental nödutgång. Det är rörelse till musik, träffar och vidrör glada människor och det finns obegränsade utvecklingsmöjligheter. Precis som i ridningen.

Utveckling är nödvändigt för mig. Jag tycker att det är mycket inspirerande och bjuder gärna på mig själv vilket är uppskattat.

En liten förändring i din attityd kan totalt förändra din dag, arbetssituation och därmed möten med andra människor.

Det är bara du som kan förändra dig själv.

Om du vill, vågar och söker vägen till rätt attityd.