OM

bild (6)
I min föreläsning berättar jag om händelser som har gjort avtryck, där jag på grund av rätt eller fel attityd har hamnat i bättre eller ”sämre” situationer.

Med distans till händelsen kan jag faktiskt uppleva det motsatta mot vad jag gjorde i det aktuella ögonblicket. Genom detta har jag utvecklats till en stark, orädd person som gärna delar med sig av energi och kraft.

Första gången jag föreläste för en större grupp var hösten 1988. Deltagarna var elever från Hotell- och Restaurangprogrammet och jag berättade om att starta hotell. Jag var konferenschef, medlem i ledningsgruppen och hade upplevt många positiva och några negativa erfarenheter från detta gigantiska projekt. När föreläsningen skulle avslutas bad publiken mig fortsätta, 90 minuter blev fyra timmar. Och jag hade fått blodad tand. Sedan dess har jag vid många tillfällen haft förmånen att få tala inför både mindre och större grupper, med eller utan möjlighet till förberedelse.

Livsglädje har jag i högsta grad, i arbetet med event likväl som på fritiden som jag gärna tillbringar på dansgolvet och i hästsadeln. Enligt mina kunder, leverantörer och vänner smittar jag av mig av min energi och livsglädje. Dansen t ex är som en mental nödutgång som dessutom har obegränsade utvecklingsmöjligheter, liksom ridningen.

Utveckling är nödvändigt för mig, liksom det är inspirerande att hjälpa andra att utvecklas och få känna livsglädje.

En liten förändring i din attityd kan totalt förändra din dag, arbetssituation och därmed möten med andra människor.

Det är bara du som kan förändra dig själv. 

Om du vill, vågar och hittar rätt attityd.